Konttoristien yhteystiedot

konttoristit

RockKonttorissa häärää kaksi Järviradiosta tuttua tyyppiä: Joonas ja Teijo. Heitä yhdistää suuri kiinnostus kaikkea sellaista kohtaan, jossa esiintyy sana ROCK. Nämä konttoristit kuluttavat aikaansa kuunnellen rockia ja pyörien mukana rock-piireissä ja keikoilla. He pitävät myös Teidät ajan tasalla siitä, mitä rock-maailmassa tapahtuu haastatteluiden, keikka-arviointien, levy-arvostelujen ynnä muiden myötä.

JOONAS YLIPIHA
tuottaja/toimittaja
joonas ät jarviradio.fi

Joonas on pienestä pitäen kasvanut rockin soidessa. Todennäköisesti synnytyssalissakin soi ainakin Born To Be Wild, kun tämä rockin suurkuluttaja maailmaan pullahti pari vuosikymmentä sitten, rockin kulta-aikana eli 80 -luvulla. Ensimmäiset sanat taisivat olla I wanna rock! Itsekin hän kitaraan tarttui teini-iässä, eikä ole siitä sen koommin irti päästänyt.

Tämä rockin kävelevä tietosanakirja tuntee rock-kulttuurin eri haarat ja salat sen alkuajoilta aina tähän päivään saakka. Jotkut tarvitsevat herätäkseen mustaa kahvia, Joonas tarvitsee kovaa rockia.

TEIJO ARGILLANDER
toimittaja/kuvaaja
teijo ät jarviradio.fi

Teijo on sitä mieltä, että rock kuuluu kesään. Ja talveen ja kevääseen ja syksyyn. Hän tunnistaa hyvän rock-biisin, kun sellaiseen törmää, ja näistä löydöistä pitää toki kertoa myös Rockkonttorin lukijoille. Tämä (tarvittaessa) nopealiikkeinen rocktoimittaja on aina paikalla, kun jotain huomionarvoista tapahtuu: tilanteesta riippuen työn lopputuloksena on joko mielenkiintoinen radiojuttu, värikäs videoreportaasi tai nippu valokuvia – tai kaikki edellämainitut viihdykkeet.