Jyväskylä Rock Festival viimeisteli festarikesän

Jyväskylä Rock Festival 2010 vietettiin sateen vaarasta huolimatta pääosin poutaisessa, joskin iltaa kohti koleassa säässä. Sade kasteli festivaalivieraat vasta viimeisenä iltana Amorphiksen ja Jenni Vartiaisen keikkojen aikana. Kovimman kuuron jalkoihin jäänyt Jenni veti silti energisen ja tutun varman keikan.


Jyväskylän Laajavuoren maisemiin oli kesän viimeisiä festivaalifiiliksiä tullut hakemaan mukavasti väkeä. Pimenevistä ja kylmenevistä illoista huolimatta havaittavissa oli rentoa ja aitoa festivaalihenkeä.

Perjantaina auringon helliessä festarikansaa Marco Hietalan parta heilui vauhdikkaasti Tarotin tahdissa. Kuopion hevijyrä esiintyi varmoin ottein sen kummemmin yleisöään ylättämättä.

Lauantaina päivällä Anna Puu esiintyi – no, voisiko sanoa, että odottavissa tunnelmissa. Keikka sopi ajankohtaan varsin hyvin toimien lämmittelijänä tuleville vaihdikkaammille esiintyjille.

Illan tullen yleisöä lämmitti ja huudatti tänä kesänä paluun keikkalavoille tehnyt Raptori. Ihmiset eivät selvästikkään ole unohtaneet ysäriltä tuttuja riimittelyjä, vaan lauloivat mukana Oi beibiä ja muita tuttuja hittejä. Myös uusi Tosi tarttuva täytebiisi oli selvästikin jäänyt ihmisten päähän soimaan. Raptori osoittautuikin erääksi festivaalin mieleenpanuvimmista esiintyjistä.

Keikkojen lisäksi hurjapäisimmät festivaalivieraat pääsivät hyppäämään Benji-hyppyjä alueen yläpuolella bändien soittaessa. Jyväskylä Rockfestival tarjosi festarikansalle vielä viimeisen mahdollisuuden ottaa ilo irti kesästä – siinä mukavasti onnistuen.

One comment to “Jyväskylä Rock Festival viimeisteli festarikesän”
  1. Raptori syöpyy kaikkien päähän,joko hyvällä tai pahalla,ysäriltä tai muualta,se on nyt todistettu!

Comments are closed.