Danko Jones – Below The Belt

Kanadalaisen Danko Jonesin uusi levy lyö vyön alle heti kättelyssä tujakoilla saundeilla ja energisellä meiningillä. Levyllä ei turhia himmailla vaan alusta loppuun asti rokataan täysillä. Biisit eivät merkittävästi poikkea toisistaan, mutta silti jokainen biisi omalla tavallaan kuljettaa eteenpäin aiheuttamatta tylsistyineitä huokauksia. Dankon voimakas lauluääni huokuu asennetta ja bändi soittaa kuin viimeistä päivää.

Below The Belt on Danko Jonesin kuudes kokopitkä studioalbumi ja nämä kaikki ovat ilmestyneet vuoden 2001 jälkeen, joten Danko ei turhaan ideoitaan säästele vaan on pukannut levyjä ulos vähintään kahden vuoden välein. Tyyli ei ole näiden vuosien aikana kovinkaan paljoa muuttunut, eikä se muutu tällä uusimmallakaan levyllä. Below The Belt tarjoaa takuuvarmaa rytkettä Danko Jones -tyyliin. Bändiä kuunnelleet tietävät mitä odottaa ja te, jotka ette ole Dankoon vielä tutustuneet, kipin kapin lähimpään levykauppaan, levy soimaan ja aivot narikkaan.

(Lue Danko Jones -basistin haastattelu parin vuoden takaa tästä.)