Hardcore Superstar – Split Your Lip

Ruotsalainen rock-yhtye Hardcore Superstar näyttää uusimmalla levyllään, Split Your Lip, että kyllä lahden toisella puolella osataan rokkia tehdä kiitettävällä asenteella. Bändi on tehtaillut uransa aikana jo useamman levyn ja mahtuuhan vuosien varrelle muutama kohtuullisesti menestynyt hittikin.

Uusi albumi sisältää yhteensä 11 raitaa, joista tarttuvimmat ovat singlenäkin julkaistu letkeästi rokkaava Moonshine ja avausraita Sadistic Girls, joka kuulostaa parhaalta Hardcore Superstarilta pitkään aikaan. Yleismeininki on rosoisen asenteikasta ja tiukasti rokkaavaa. Levyltä löytyy myös pari rauhallisempaa vetoa kuten akustinen Here Comes That Sick Bitch ja levyn päättävä slovari Run To Your Mama.

Hardcore Superstar on vieraillut Suomessakin useasti ja Suomi on esillä myös uudella albumilla, sillä mukavasti toimivan Guestlist -biisin alussa kuullaan suomalaisen järjestysmiehen kiroilua ja uhkailua backstagelle pyrkivälle tyypille, jonka nimeä ei löydy vieraslistalta. Tarina ei kuitenkaan kerro missä päin kyseinen pätkä on nauhoitettu.

Split Your Lip on parasta Hardcore Superstaria sitten vuonna 2005 ilmestyneen bändin nimeä kantavan levyn. Suunta on oikea ja allekirjoittaneen levysoittimessa tämän jutun kirjoitushetkellä levy on pyörinyt jo useamman päivän, joten mistään ihan huonosta levystä ei tosiaankaan ole kyse.