Alice Cooper pitää halloweenin hengissä

Tämän vuoden halloweenit on jo juhlittu… Vai onko? Kauhurockin isä Alice Cooper on ottanut tehtäväkseen pitää halloweenin hengissä 365 päivää vuodessa. Tätä varten hän on julkaissut uuden singlen nimeltään Keeping Halloween Alive.

Tällä rennosti rokkaavalla kappaleella Alice levittää halloweenin sanomaa ympäri maailman. Keeping Halloween Alive on vanhan ajan Alice Cooperia, joka rokkaa rennolla otteella. Ja vaikka halloweenista lauletaan, niin tuttuun Alicen tyyliin se tietty pilke pysyy silmäkulmassa. Tällaista musiikkia hänen tulisi tehdä enemmänkin, jos haluaa vielä suurta menestystä, sillä tämä toimii ja perusrockin veivuu onnistuu Alice Cooperilta vallan mainiosti.

Kappaleen promoamista varten hän on julkaissut nettisivuston keepinhalloweenalive.com. Sivustolla lasketaan jo sekunnin tarkkuudella aikaa seuraavaan viralliseen halloween -juhlaan ja tarkoitus on pitää halloween hengissä vuoden jokaisena päivänä. Tätähän herra Cooper on jo tehnytkin vuodesta 1965 varsinkin esiintymislavoilla. Hänen esiintymisistään ei tunnetusti kauhua puutu.

Keepinhalloweenalive.com sivustolta löytyy myös video kyseiselle biisille, sekä toinen video, jolla Alice kertoo huolestaan halloweenin perinteitä kohtaan. Hän kehottaa kaikkia pitämään halloweenin juhlaa yllä, ettei tämä Alicen suosikkijuhla pääse unohtumaan. Kappaleen tuototkin hän kuulemma lahjoittaa halloween -perinteiden tukemiseen. Alice on siis tällä kertaa omalla tavallaan hyvällä asialla. Käykää ihmeessä tsekkaamassa sivut ja uusi biisi.

”Keep it goin’! Keep it goin’! I’m keepin’ Halloween alive, honey, 3-6-5!”

Halloweenin juhlimista voit jatkaa myös Alice Cooperin keikoilla, sillä joulukuussa hän tuo Theatre Of Death -kiertueensa myös Suomeen Espooseen ja Ouluun. Ja takuu varmasti on jälleen luvassa ikimuistoinen teatraalinen rock-elämys.