Alkupiste räjähtää Seinäjoella 19.-21.3.

Seinäjoen ammatti-korkeakoulun kulttuuri-alan opiskelijat järjestävät yhteistyössä Selmun kanssa viikonlopun kestävän Alkupiste -kulttuurifestivaalin 19.-21.3. Seinäjoen Rytmikorjaamolla ja SEAMKin kulttuurialan yksikössä Framilla.

Festivaali pitää sisällään mm. kulttuuriseminaarin, jossa kulttuurialan ammattilaiset luennoivat ajankohtaisista aiheista, bändikilpailun sekä tapahtuman päättävän Apocalyptican keikan.

Alkupisteen bändiskabaan voi osallistua lähettämällä oman bändin demon 10.2.2010 mennessä.  Itse kilpailuun valitaan mukaan neljä bändiä ja voittajalle on luvassa keikka Jurassic Rock 2010 -festareilla. Osoitteet ja lisätietoa tapahtumasta löydät osoitteesta alkupiste.fi.

Rockkonttori.net seuraa myös Alkupisteen tapahtumia. Alta voit kuunnella tapahtuman projektipäällikön Tiina Hietalan haastattelun.

[podcast]http://www.rockkonttori.net/wp-content/uploads/2010/02/ALKUPISTE-OSA1.mp3[/podcast]