Apocalyptican seitsemännellä sinfonialla vierailijoita Amerikasta ja raskaan sarjan metallilaulaja Ranskasta

Apocalyptican uusi albumi 7th Symphony julkaistaan näillä näkymin touko-kesäkuun vaihteessa. Albumin teossa on ollut mukana Toolin ja Queens Of The Stone Agen kanssa työskennellyt Joe Barresi sekä tuottaja Howard Benson.

Edellisen levyn tapaan myös tulevalla pitkäsoitolla kuullaan vierailevia laulajia. Apocalyptican Eicca Toppinen ei vielä uskalla paljastaa kaikkia kortteja, mutta jotain pientä vinkkiä hän kuitenkin antaa tulevasta.

”Viimeinen biisi on miksauksessa ja erittäin mielenkiintoinen levy on tulossa. Jonkun verran vierailijoita tulee olemaan; neljään biisiin on tulossa lauluvierailuja ja Dave Lombardo Slayeristä soittelee yhdessä biisissä rumpuja. Amerikkalaisvetoisesti mennään laulajilla ja hyviä rock-laulajia on tarjolla, on nais- ja miesääntä ja lisäksi on yksi ranskalainen raskaamman sarjan metallilaulaja mukana.”

Musiikillisesti tulevalla levyllä mennään hiukan eri linjoilla kuin aiemmin. Tällä kertaa muutkin bändin tyypit Eican lisäksi ovat olleet enemmän mukana biisien teossa. Mitä tulevalta levyltä voidaan sitten musiikillisesti odottaa? Kuuntele mitä Eicca kertoo tulevasta levystä:

[podcast]http://www.rockkonttori.net/wp-content/uploads/2010/03/EICCA1.mp3[/podcast]