Hole – Nobody’s Daughter

Kurt Cobainin vaimonakin tunnetuksi tullut Courtney Love lauloi 90 -luvulla bändissä nimeltään Hole. Holen hajottua Courtney on ollut soolouralla ja nyt hän on tuonut Holen takaisin. Nykyisessä kokoonpanossa ei soita yhtään alkuperäisen Holen jäsentä Courtneya itseään lukuunottamatta, joten tämä levy on enemmänkin Courtney Loven soololevy, vaikka Holen nimellä onkin julkaistu.

Levyltä löytyy pari likaista rock-tykitystä, kuten sinkkuna julkaistu Skinny Little Bitch, joka jää väkisinkin soimaan päähän. Kokonaisuutena Nobody’s Daughter on akustinen ja liitelevä. Kappaleet ovat hienoa tunnelmointia ja helppoa kuunneltavaa.

Courtney Loven käheä ja asennetta huokuva ääni hakee vertaistaan. Ja vaikka aina ei laulu ihan sävelkulussa menekään ja ääni särkee, niin se ei haittaa. Laulussa on tunnetta mukana ja se kuulostaa siltä että se tulee suoraan sydämestä.

Courtney Love on ehdottomasti yksi parhaista naisrokkareista ja hienoa on se, että hän pystyy vielä 2010 -luvullakin tekemään kokonaisen levyn, joka kuulostaa hyvältä.