Korn – Korn III – Remember Who You Are

Kornin uusi pitkään odotettu studio-albumi on nimeltään Remember Who You Are. Albumin myötä bändi on kertonut palaavansa musiikillisesti juurilleen ja jotain sen suuntaista voi päätellä jo nimestäkin (suomen. Muista kuka olet).

Remember Who You Are tuskin tuottaa pettymystä bändin faneille. Soundi on vanhaa tuttua Kornia, josta ei voi erehtyä. Laulaja Jonathan Davisin riipivä ja oikeissa paikoissa epätoivoiselta kuulostava ääni välittää biisien sanoman suoraan alitajuntaan ja bändin soitanta on tutun rosoista mutta varmaa.

Bändin paluu juurilleen onnistuu tämän levyn myötä mainiosti. Vaikka levyllä onkin onnistuneesti tuotu takaisin Kornin ensimmäisten levyjen aikainen soundi, se kuulostaa silti raikkaalta ja nykyaikaiselta.

Remember Who You Are on Kornin ensimmäinen Roadrunner Recordsin kautta julkaistu levy ja se julkaistaan 13.7.2010. Levyn voi kuunnella ennakkoon kokonaisuudessaan täältä.

One comment to “Korn – Korn III – Remember Who You Are”

Comments are closed.