Ikuinen Vaiva – Charmi

Ikuinen Vaiva on Sotkamosta ponnistava nelihenkinen bändi, jonka debyyttialbumi Kuolleista ilmestyi vuonna 2007. Kesällä 2010 bändi julkaisi toisen kokopitkän albumin Charmin.

Kun Ikuisen Vaivan Charmi -levyn laittoi ensimmäistä kertaa soittimeen, tuli mieleen Kotiteollisuus. Joskin musiikki vaikutti hieman monipuolisemmalta ja jopa melodisemmalta verrattuna Kotiteollisuuden samaa kaavaa toistavaan rytkeeseen.

Vaikka bändistä tulikin ensireaktiona mieleen Kotiteollisuus, niin mistään heikosta kopiosta ei ole kyse. Pojat soittavat raskasta rockia ammattimaisella otteella ja sanoituksissa on sanomaa. Musiikki kuulostaa tuoreelta, vaikkakin tuontanto-puolella olisi hiukan skarppaamisen varaa. Mutta nämä asiat varmasti kehittyvät ajan myötä.

Ikuinen Vaiva on bändi, jota ei pidä jättää huomiotta. Enkä usko, että se jääkään. Charmi oli kesäkuun 2010 myydyin Firebox Oy:n jakelemista albumeista, eli levy on päätynyt jo useampaakin levysoittimeen. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan, miten pitkälle ja korkealle bändin rahkeet riittävät. Potentiaalia ja asennetta ainakin löytyy.

Lisätietoa bändistä:
http://www.ikuinenvaiva.com
http://www.myspace.com/ikuinenvaiva

One comment to “Ikuinen Vaiva – Charmi”

Comments are closed.